Werkpodium helpt om van je organisatie een plek te maken
waar mensen gezien worden en waarde toevoegen.

Welke programma’s heeft Werkpodium te bieden

Samenwerken, zichtbaarder worden, verandering implementeren, plan B achter de hand voor iedereen in de organisatie. Leg de basis daarvoor met onderstaande programma’s.

“Samenwerken is een werkwoord”

samenwerken-petra-muns

Samenwerken gaat niet vanzelf goed. Ben je belandt in gedrag waarin je elkaar niet versterkt. Kijk naar dit patroon en ontdek wat jullie kunnen doen om de kwaliteit van samenwerken te verhogen. Zet de eerste stap om beter te gaan samenwerken.

Meer weten over dit programma

“Betekenis en zichtbaarheid”

betekenis-en-zichtbaarheid

Ervaren waarom en voor wie je het werk doet dat is het begin. Daarna zie je, hoe je zinvol kan zijn en waarde toevoegt. Vanuit de betekenis van het werk zichtbaar zijn, dat is echt stralen. Schuif het gordijn opzij en kom tevoorschijn.

Meer weten over dit programma

“Implementatie en storytelling”

storytelling

Soepel veranderen, innoveren en bewegingen inzetten dat is de wens in jullie organisatie. Het ophalen en gebruiken van echte verhalen helpt bij realistische verandering, met nuance. Werken met storytelling zorgt voor herkenning, draagvlak en begrip. Wie wil er vertellen?

Meer weten over dit programma

“Plan B, een goed toekomstverhaal”

plan-b-petra-muns

Gezond en gemotiveerd aan de slag blijven, daarvoor heb je een toekomstverhaal nodig, een loopbaanplan. Ben jij die toekomstgerichte organisatie die medewerkers de mogelijkheid biedt? Ik denk graag mee hoe je dat kan aanpakken.

Meer weten over dit programma